Ετοιμοπόλεμη για την εκλογική μάχη δηλώνει η Άννα Ευθυμίου

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Η πολιτευτής της ΝΔ στην Α΄Θεσσαλονίκης δήλωσε ετοιμοπόλεμη να δώσει τη μάχη για την ανάδειξη της ΝΔ στη διακυβέρνηση του τόπου.

Την ονομαστική της εορτή γιόρτασε η Άννα Ευθυμίου, μάχιμη δικηγόρος και πολιτευτής Ν.Δ. Α' Θεσσαλονίκης, με κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε γνωστό μαγαζί στα Λαδάδικα.

Η κυρία Ευθυμίου δήλωσε ετοιμοπόλεμη, για να δώσει τη μάχη, όπως πάντα, άλλωστε, έκανε, μέσα από την ΟΝΝΕΔ και την Τοπική Αυτοδιοίκηση που υπηρέτησε αλλά και στις εθνικές εκλογές του 2015, για την ανάδειξη της ΝΔ στη διακυβέρνηση του τόπου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης, πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, πρόεδροι ΝΟΔΕ, πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο. και πολλά στελέχη της παράταξης, τους οποίους η κα Ευθυμίου ευχαρίστησε για τη θερμή ανταπόκρισή τους δια της Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης, κα Βίκυς Ευταξά, και δια του πρώτου Πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ και πρώην υπουργού Γεωργίας, κ Χρήστου Κοσκινά, οι οποίοι ήταν παρόντες.

Δημοσιεύτηκε στο "voria.gr" στις 21/12/2016

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2022 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol