Η δήλωσή μου στην εφημερίδα «Μακεδονία» για την ανάπλαση της ΔΕΘ

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
Η απόφαση για την ανάπλαση της ΔΕΘ είναι πλέον ειλημμένη από την Κυβέρνηση, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό.
 
Με πολύ ενδιαφέρον μελέτησα την πρόσφατη κοινή ανακοινωση των Δήμαρχων της Δυτικής Θεσσαλονίκης, κατά την οποία ισχυρίζονται ότι υπάρχουν νέα δεδομένα που προκρίνουν τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Σίνδο. Στο πλαίσιο αυτό, θα ήταν επωφελης η κοινοποιηση των νέων αυτών στοιχείων στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα, προκειμένου να αξιολογηθούν.
 
Προσωπικά, ως βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης θα ανταποκριθώ άμεσα σε οποιοδήποτε κάλεσμα των Δημάρχων για το θέμα αυτό.
Είναι βέβαιο, ότι η μετά covid-19 ημερα θα καθιστά πιο επιτακτική την ανάγκη εμπρακτης στηριξης των Δυτικών Συνοικιών της Θεσσαλονίκης. Για το σκοπό αυτό διατίθεμαι να συνδράμω και με τη θεσμική μου ιδιότητα, καθώς διαχρονικά με τις προτάσεις μου και τις δρασεις μου στηρίζω την ανάπτυξη της Δυτικής Θεσσαλονίκης τόσο και κυρία στην κατεύθυνση της στήριξης των νέων, των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όσο και στην κατεύθυνση των έργων υποδομής και περιβαλλοντικής αναβάθμισης της.
 
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Μακεδονία", στις 24/01/2021

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2021 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol