Επίσκεψη της βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Άννας Ευθυμίου στον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Αυτοκινητιστών «ΗΡΑΚΛΗΣ»

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

Σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου 2019, η Άννα Ευθυμίου, Βουλευτής Ν.Δ. Α’ Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε το Συνεταιρισμό Αυτοκινητιστών ΗΡΑΚΛΗΣ, ύστερα από πρόσκληση του Δ.Σ. του.

Στην κυρία Ευθυμίου ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Γ. Σταματίου, και τα μέλη του εξέθεσαν τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν το Συνεταιρισμό ΗΡΑΚΛΗ. Ενδεικτικά:

  • -Την αθέτηση των υποχρεώσεων του ΟΑΣΘ έναντι του ΗΡΑΚΛΗ.
  • -Τις ανεδαφικές αξιώσεις του ΟΑΣΘ έναντι του ΗΡΑΚΛΗ.
  • -Την επιβολή αναγκαστικής στέρησης της ακίνητης περιουσίας του ΗΡΑΚΛΗ (αμαξοστάσια, κτίριο γραφείων) και αντανακλαστικά των Συνεταιριστών.
  • -Τη διένεξη με το Δήμο Καλαμαριάς.
  •  

    Εκτός από αυτά, της ανέλυσαν τις σκέψεις τους για την εκπόνηση μεσομακροπρόθεσμου αναπτυξιακού σχεδιασμού με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας και του προμηθευτικού χαρακτήρα του Συνεταιρισμού, με κύριο στόχο τη δημιουργία καλών θέσεων εργασίας στις οποίες τον πρώτο λόγο θα έχουν οι Συνεταιριστές.

Η Άννα Ευθυμίου, αφού άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις και τα σχέδια των μελών του «ΗΡΑΚΛΗ» και εξέφρασε την πρόθεσή της να συνδράμει τόσο στην επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τη λειτουργία του, καθόσον είναι ιδιαίτερα σημαντικά, όσο και στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Συνεταιρισμού, διότι είναι μείζον θέμα η δημιουργία θέσεων εργασίας καλά αμειβόμενων.

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2021 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol