Η αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης καταρρέει με ουσιαστική και πολιτική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019

Η κ. Άννα Ευθυμίου υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στην Α' Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΟΑΣΘ, όπου συνομίλησε με εργαζόμενους και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο στόλο του οργανισμού.

"Η παρεχόμενη υπηρεσία προς το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης είναι ντροπιαστική. Δεν αξίζει σε κανέναν συμπολίτη μας να περιμένει έως και μία ώρα, για να περάσει το λεωφορείο. Αυτή τη στιγμή, τα λεωφορεία σε κίνηση δεν ξεπερνούν τα 300, γεγονός που αποδεικνύει την απόλυτη αποτυχία του εγχειρήματος ΣΥΡΙΖΑ για κρατική συγκοινωνία. Προφανώς, λάθη έγιναν και στο παρελθόν. Όμως, μια τόσο σημαντική μεταρρύθμιση θυσιάστηκε δυστυχώς στο βωμό δογματικών αντιλήψεων, ενώ έπρεπε να βασίζεται σε ένα μακρόπνοο κι εκσυγχρονιστικό σχέδιο.”, δήλωσε η κ. Ευθυμίου.

Η κα Ευθυμιου συμπλήρωσε ακόμη ότι “η επόμενη μέρα στις συγκοινωνίες φέρνει σημαντικές αλλαγές στον ΟΑΣΘ με πλήρη εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανασύστασης. Το μεγάλο στοίχημα είναι να αποκτηθεί άμεσα σύγχρονος στόλος που θα εξυπηρετεί τακτικά τους επιβάτες και ταυτόχρονα να διατηρηθούν και να επεκταθούν ευνοϊκές ρυθμίσεις προς συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, π.χ. η δωρεάν μετακίνηση για ανέργους.”

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2020 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol