Προεκλογική ομιλία Άννας Ευθυμίου

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019

Στην ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου Ολύμπιον, πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία της, η κας Άννα Ευθυμίου υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, στην Α Θεσσαλονίκης.

Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς τίμησαν με την παρουσία τους, την κα Ευθυμίου, δίνοντας την, την στήριξή τους στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Πρώην υπουργοί, δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων της Θεσσαλονίκης, δημοτικοί σύμβουλοι παρέστησαν στην εκδήλωση, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την υποψηφιότητα της.

Η κα Ευθυμίου τόνισε στην ομιλία της, ότι η 10ετής κρίση δημιούργησε μεγάλα και σύνθετα πολιτικά και οικονομικά προβλήματα και πως η αντιμετώπισή τους καθιστά αναγκαία τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία της Ν.Δ. Η ανανέωση των πολιτικών προσώπων είναι εξίσου αναγκαία με πρόσωπα που παράλληλα διαθέτουν πολιτική και τεχνοκρατική εμπειρία, με κριτήρια αξιοκρατικά, μακριά από το «φαίνεσθαι» και τις επικοινωνιακές και μόνο παρουσίες.

Η Άννα Ευθυμίου αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική της διαδρομή όσο και στην ενασχόλησή της με τα κοινά από πολιτικές, κομματικές και κοινωνικές θέσεις που της έδωσαν τη δυνατότητα να ασχοληθεί με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ειδικότερα για αυτά δήλωσε ότι: «Ως δικηγόρος με ειδίκευση στο εργατικό δίκαιο ασχολούμαι καθημερινά με τα δικαιώματα των εργαζόμενων και των συνταξιούχων. Ως μητέρα θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Ως νέα, στα πλαίσια των προγραμματικών θέσεων της ΝΔ θα πρωταγωνιστήσω, για να επιστρέφουν οι νέοι που έχουν φύγει στο εξωτερικό και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας καλά αμειβόμενες με βιώσιμο τρόπο. Ως Θεσσαλονικιά θα παλέψω για την αναβάθμιση της πόλης μας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας»

Η κα Ευθυμίου δήλωσε ότι είναι δίπλα στους πολίτες της πόλης και υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει κοντά τους και μετά τις εκλογές.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία.

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2024 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol