Εκδήλωση με θέμα: 1979 – 2019: 40 χρόνια ευρωεκλογές, 40 χρόνια η Ελλάδα στην Ε.Ε.

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Με πολύ μεγάλη επιτυχία σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση που οργάνωσε η Άννα Ευθυμίου, πολιτευτής της Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης, Δικηγόρος με θέμα «1979 – 2019: 40 χρόνια ευρωεκλογές, 40 χρόνια η Ελλάδα στην Ε.Ε.».

Ομιλητές ήταν ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και ο Γιάννης Πάιδας, πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και η κα Ευθυμίου και συντονιστής ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κρινής. Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της οποίας είχε τεθεί η εκδήλωση, κ. Τάσος Σπηλιόπουλος.

Η κ. Ευθυμίου τόνισε ότι: «Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Τα περίπλοκα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, όπως το προσφυγικό – μεταναστευτικό, η έλλειψη ανάπτυξης, η ανεργία, μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά μέσα στην Ε.Ε.». Ακόμη, αναφέρθηκε στις δυνατότητες που παρέχει η Ε.Ε., ώστε η Θεσσαλονίκη να αναδειχθεί σε κέντρο χρηματοοικονομικό της ευρύτερης περιοχής και κόμβος μεταφορών, υπηρεσιών, καθώς και τεχνολογίας και ανάπτυξης.

Η κ. Ευθυμίου επισήμανε την κρισιμότητα των ευρωεκλογών, την οποία έχει αναδείξει και ο Πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, οι οποίες θα αποτελέσουν και πρόκριμα των εθνικών εκλογών. Επίσης, υπογράμμισε ότι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση θα πρέπει να επιλέγονται τα πρόσωπα με αξιολογικά κριτήρια, για να αντιμετωπίζουν τα σύνθετα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα.

Ο επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. και υποψήφιος ευρωβουλευτής., Μανώλης Κεφαλογιάννης, επεσήμανε την σπουδαιότητα των ευρωεκλογών αυτών τόσο για την Ευρώπη όσο και για την Ελλάδα. Στη συνέχεια, μετέφερε την εμπειρία του ως επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. στις Βρυξέλλες και εστίασε στο Σκοπιανό και στην απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών τονίζοντας ότι «αυτό που συνέβη στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη εθνική ήττα και μάλιστα σε περίοδο ειρήνης».

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Γιάννης Πάιδας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «οι επικείμενες ευρωεκλογές είναι κρίσιμες, καθώς σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν την πορεία της Ε.Ε. Η μάχη θα δοθεί σε πολλά μέτωπα. Μια μάχη ενάντια στις δυνάμεις του λαϊκισμού, ενάντια στους ευρωσκεπτικιστές». Ο κ. Πάϊδας, αναφέρθηκε επίσης στο Βορειοηπειρωτικό αλλά και στις προκλήσεις των Αλβανών προς τη χώρα μας.

Δείτε την ομιλία της κας Άννας Ευθυμίου:

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2024 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol