Η πολιτική είναι μία σχέση αμφίδρομη (Δυτικές Συνοικίες)

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση πραγματοποίησε χθες η κα Άννα Ευθυμίου, δικηγόρος και πολιτευτής της Ν.Δ. Α' Θεσσαλονίκης, στις δυτικές συνοικίες της πόλης μας σε γνωστό ξενοδοχείο και η ανταπόκριση ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί τη συνέχεια από έναν κύκλο εκδηλώσεων με στόχο τη διαδραστικότητα και την ανάδειξη των γενικών και τοπικών πολιτικών θεμάτων από την οπτική πλευρά των πολιτών.

Η πολιτική της ανάλυση επικεντρώθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στον προγραμματικό λόγο του Προέδρου της Ν.Δ., Κυρ. Μητσοτάκη, μέσα από τις δημόσιες τοποθετήσεις του καθώς και στα τοπικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των δυτικών συνοικιών. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανταλλαγή θέσεων και απόψεων τόσο για τα θέματα γενικής πολιτικής όσο και για τα τοπικά ζητήματα της πόλης μας. Οι ερωτήσεις - τοποθετήσεις όσων παραβρέθηκαν ήταν ζωηρές και άκρως ενδιαφέρουσες και ακολούθησε διάλογος γόνιμος και εποικοδομητικός. Τα κύρια τοπικά προβλήματα που αναδείχθηκαν από τη συζήτηση ήταν το μεγάλο ποσοστό ανεργίας και αποβιομηχανοποίηση της περιοχής των δυτικών συνοικιών που κοστίζει ακριβά τόσο στους επιχειρηματίες όσο και στους κατοίκους της.

Η Άννα Ευθυμίου τόνισε ότι: «το μήνυμα της εκδήλωσης είναι ότι η πολιτική είναι μία σχέση αμφίδρομη με τους πολίτες. Ιδίως σήμερα που η οικονομική κρίση έχει πλήξει τους πάντες, όσοι ασχολούνται με τα κοινά θα πρέπει να είναι ακόμα πιο κοντά στον πολίτη, δίνοντας του βήμα για τα ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Την εκδήλωση τίμησαν άτομα από τον πολιτικό, πανεπιστημιακό, επιχειρηματικό χώρο αλλά και έγκριτα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2024 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol