Ημερίδα "Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό" της ΠΟΣΔ

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Η Άννα Ευθυμίου ήταν από τους βασικούς ομιλητές, ως δικηγόρος εξειδικευμένη σε θέματα εργατικού – ασφαλιστικού δικαίου, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με θέμα "Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό" από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια της ομιλίας της ανέλυσε τον νέο νόμο για το ασφαλιστικό σύστημα και πώς αυτός επηρεάζει τις καταβαλλόμενες συντάξεις, κύριες και επικουρικές, καθώς και τις συντάξεις όσων στο εξής συνταξιοδοτηθούν. Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δυστυχώς, και ο νέος αυτός ασφαλιστικός νόμος, δεν αποτελεί μεταρρύθμιση, αλλά ασφαλιστική φοροκαταιγίδα. Η σύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών με το εισόδημα, η ένταξη όλων των ασφαλισμένων σε έναν ενιαίο φορέα και ο νέος τρόπος υπολογισμού των συντάξεων στους νέους συνταξιούχους παραβιάζουν αντίστοιχα την αρχή της ισότητας, της αναλογικότητας, της ανταποδοτικότητας και του σεβασμού των γενεών.»

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2021 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol