"Ετοιμοπόλεμη" για τις εκλογές δηλώνει η Άννα Ευθυμίου

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

«Ετοιμοπόλεμη» για τις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, δηλώνει η Θεσσαλονικιά πολιτευτής στην Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου. «Έχω να πω ότι εγώ είμαι άλογο κούρσας και δεν τις φοβάμαι, είμαι ετοιμοπόλεμη», τόνισε χαρακτηριστικά χθες, σε συνάντησή της με δημοσιογράφους της πόλης που «καλύπτουν» το πολιτικό ρεπορτάζ. Η κ. Ευθυμίου, δύο χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, τονίζει ότι είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη για την εκλογή της στη Βουλή και για την ανάδειξη της ΝΔ σε κυβέρνηση της χώρας.

Μεταξύ άλλων, η νεαρή και γνωστή δικηγόρος της Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε «μεγάλο σχολείο» τη θέση που είχε ως αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ στην πόλη στο παρελθόν και τόνισε ότι από τη στιγμή που πολιτεύεται πλέον για την κεντρική πολιτική σκηνή, λαμβάνει θέση και δράση σε όλα τα ζητήματα της πόλης, αλλά κυρίως στα ζητήματα που η ίδια έχει την εξειδίκευση και την εμπειρία της και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει την πολιτική της πορεία βασισμένη στην ποιότητα του πολιτικού της λόγου. «Η κατοχή δημοσίων θέσεων δεν πρέπει να είναι ευκαιριακή, αλλά να είναι της ευθύνης και της προσφοράς. Ποτέ δεν είδα την κατοχή αξιωμάτων ή θέσεων ως ευκαιρία ανέλιξης. Πιστεύω πως η αξιολόγηση από τους πολίτες γίνεται αξιοκρατικά. Προσωπικά θεωρώ ότι εκφράζω την ανανέωση που είναι ζητούμενο όχι μόνο για τη ΝΔ, αλλά για όλα τα κόμματα. Ανανέωση δεν είναι μόνο η ηλικία. Το 'νέα' δε λέει τίποτα. Πρέπει να συνδυάζεται απαραίτητα με την ικανότητα. Πιστεύω πως η δική μου πολιτική υποψηφιότητα συμπλέει με τις αρχές του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε.

Αναφερόμενη στο ζήτημα των εργασιακών και στη σχεδόν συνομήλική της, υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, η κ. Ευθυμίου είπε ότι «ανήκουμε στην ίδια γενιά και σε καμιά περίπτωση δεν έχω να κάνω παρατηρήσεις για το νεαρό της ηλικίας. Πιστεύω πως έχει καλή επιστημονική κατάρτιση. Υστερεί όμως σε επίπεδο εμπειρίας. Όταν είσαι στο μέσο μιας τόσο σοβαρής διαπραγμάτευσης δεν καλείς τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς να σου δώσουν τις απόψεις τους. Αυτό έπρεπε να το έχεις φροντίσει από πριν. Οπότε αυτό σημαίνει είτε ότι δεν υπάρχει η απαιτούμενη εμπειρία, είτε ότι παρεκκλίνει των λεγόμενων «κόκκινων γραμμών», πρόσθεσε.

«Τα νέα πρόσωπα θα αξιολογηθούν. Πρέπει να αξιολογούνται για το έργο και την προσφορά τους», τόνισε αναφερόμενη και στη νέα υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου. «Ελπίζω να μην είναι γραφείο λεζάντας ή γραφείο προβολής του κ. Τσίπρα, αλλά να κάνει δουλειά για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι θα το θεωρήσω χρήσιμο. Δεν μπορεί η Θεσσαλονίκη να είναι μέσω της ΔΕΘ ένας άμβωνας εξαγγελιών», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δημοσιεύτηκε στο "typosthes.gr" στις 24/11/2016

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2020 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol