Προτάσεις της Άννας Ευθυμίου προς τον Υπουργό Μεταφορών και Μεταφορών για τη διευκόλυνση της πρόσβασης εργαζόμενων και πολιτών προς το νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024
Η βουλευτής Ν.Δ. Α’ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου, απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, καταθέτοντας δύο σημαντικές προτάσεις για τη βελτίωση της μετακίνησης και της πρόσβασης στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.
«Στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου αρμοδιοτήτων παρακολουθώ επισταμένως την πορεία των έργων υποδομής στην πόλη μας. Στόχος μου είναι να συνδράμω με προτάσεις για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των Θεσσαλονικέων συμβάλλοντας ουσιαστικά στο κυβερνητικό έργο. Οι παρακάτω προτάσεις μου προέκυψαν ύστερα από εποικοδομητική συζήτηση με διευθυντικά στελέχη του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και έχουν ως στόχο την αναβάθμιση των συγκοινωνιακών υποδομών της πόλης μας και την ενίσχυση της προσβασιμότητας στο νοσοκομείο». Συνίστανται στις εξής:
1. Δημιουργία γραμμής express του ΟΑΣΘ από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό προς το νοσοκομείο Παπαγεωργίου με την έναρξη λειτουργίας του Μετρό:
Με την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του Μετρό στη Θεσσαλονίκη, η κ. Ευθυμίου προτείνει τη δημιουργία μίας γραμμής express του ΟΑΣΘ που θα συνδέει τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό με το νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η γραμμή αυτή θα παρέχει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση στους επιβάτες που επιθυμούν να μετακινηθούν προς και από το νοσοκομείο, μειώνοντας τον συνολικό χρόνο μετακίνησης και βελτιώνοντας την προσβασιμότητα σε αυτό. Αυτή η πρωτοβουλία θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με το δίκτυο του Μετρό, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και αποδοτική λύση στις ανάγκες μετακίνησης της πόλης.
2. Διέλευση των εργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου από τη βοηθητική οδό εντός του πρώην Στρατοπέδου Καρατάσιου:
Η δεύτερη πρόταση αφορά την άδεια διέλευσης των εργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου από τη βοηθητική οδό εντός του πρώην Στρατοπέδου Καρατάσιου που κατασκευάστηκε για τη διέλευση των ασθενοφόρων, με σκοπό την εξυπηρέτηση των νοσοκομείων Παπαγεωργίου και 424 και την επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω των εργασιών του Fly Over, ενός έργου πνοής για την πόλη μας. Για την υλοποίηση αυτής της πρότασης, προτείνεται η χρήση της κάρτας εργασίας των εργαζομένων ως μέσο πιστοποίησης της ιδιότητάς τους. Αυτή η πρωτοβουλία θα βελτιώσει σημαντικά τη μετακίνηση των εργαζομένων προς και από το νοσοκομείο, συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη λειτουργία του.

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2024 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol