Δήλωσή μου σχετικά με τα 6 πρόσθετα μέτρα για το Fly Over

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024
Η Άννα Ευθυμίου, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του διαρκούς και έντονου ενδιαφέροντός της για τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη και την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, σχετικά με το έργο του Fly Over, δηλώνει τα εξής:
«Είναι πέρα από κάθε συζήτηση ότι το έργο του Fly Over και αναγκαίο και χρήσιμο είναι. Βέβαια, οι κυκλοφοριακές επιπτώσεις των έργων κατασκευής του, έχουν συνέπειες σχεδόν σε όλους τους Θεσσαλονικείς. Η λήψη των έξι πρόσθετων παρεμβάσεων για την άμβλυνση των επιπτώσεων στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μετά από σύσκεψη με τους φορείς της πόλης ήταν αναγκαία. Εύλογη είναι και η άμεση εκτέλεσή τους.
Άλλωστε, έχω καταθέσει στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών εφτά προτάσεις για το παραπάνω θέμα. Μία εκ των οποίων, και συγκεκριμένα, η εκμίσθωση τμημάτων του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου για την εξασφάλιση διαδρόμου για τα ασθενοφόρα προς τα Νοσοκομεία 424 και Παπαγεωργίου, περιλαμβάνεται στις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού, ο οποίος ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σχετική συζήτησή μας. 
Αυτό που είναι αυτονόητο, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία στην καθημερινότητά τους, είναι κάθε θεσμικός παράγοντας να σέβεται και την κατάσταση αυτή και την πόλη και τους Θεσσαλονικείς.

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2024 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol