Συνάντηση με τους Δικηγόρους της Θεσσαλονίκης

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015
Με συναδέλφους της δικηγόρους συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου.

Η κυρία Ευθυμίου είχε την ευκαιρία να παραθέσει στους συναδέλφους της τους λόγους που την οδήγησαν στο να συμμετάσχει για πρώτη φορά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και να μιλήσει για το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Ακόμη, συζήτηση έγινε για το παρόν και το μέλλον της Θεσσαλονίκης αλλά και για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν το δικηγορικό κλάδο.

Αμέσως μετά η κυρία Ευθυμίου δήλωσε τα εξής:

«Τιμώ και σέβομαι τους συναδέλφους μου δικηγόρους, κάποιοι εκ των οποίων με στήριξαν στα πρώτα μου βήματα πριν μια δεκαετία στο δύσκολο αυτό χώρο. Με στηρίζουν και τώρα, στη νέα αυτή πρόκληση. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι κοινά, μας αφορούν όλους. Δεν είναι δυνατό να προωθούνται αλλαγές χωρίς προηγουμένως να υπάρχει επαρκής διαβούλευση με τους άμεσα εμπλεκόμενους. Υπάρχουν κακώς κείμενα που σαφώς πρέπει να διορθωθούν».

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2023 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol