Συνάντηση εργασίας της Άννας Ευθυμίου με τον Δήμαρχο Ευόσμου-Κορδελιού, κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό – Έμπρακτη συνδρομή στην προσπάθεια για ανάπτυξη των Δυτικών Συνοικιών της Θεσσαλονίκης.

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022

Δεδομένου του έκδηλου και έμπρακτου ενδιαφέροντος της για τις Δυτικές Συνοικίες, η Άννα Ευθυμίου, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ευόσμου - Κορδελιού, κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό για τα θέματα που αναφέρονται στο Δήμο. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας, όπου με επικεφαλής τον Δήμαρχο παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Ν. Λαφαζανίδης, Χρ. Δεμερτζής, Φ. Πεσματζόγλου, Χρ. Ταξίδης, και Γ. Σταυρίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Ισαάκ Ξανθόπουλος. 

 «Αποτελεί προτεραιότητά μου ως βουλευτής, η ισορροπη ανάπτυξη δυτικής και ανατολικής Θεσσαλονίκης. Στην κατεύθυνση αυτή, παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και διαχρονικά τα ζητήματα που προκύπτουν στις Δυτικές Συνοικίες της πόλης μας, για όσα έχω κάνει και θα ξανακάνω παρεμβάσεις στο κοινοβούλιο με στόχο, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου δυνατοτήτων, την ανάπτυξη της περιοχής και φυσικά την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της», δήλωσε η Άννα Ευθυμίου.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, τα οποία άπτονται της προσπάθειας που καταβάλλεται τόσο για τη δημιουργία υποδομών όσο και για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά και στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή από την αέρια ρύπανση και τη δυσοσμία. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει η παρούσα Δημοτική Αρχή για το θέμα, μεταξύ άλλων τη συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την επαναμέτρηση των ρύπων, με τα δεδομένα που θα προκύψουν για περαιτέρω παρεμβάσεις για τη μείωση της αέριας. ρύπανσης.

Επιπρόσθετα, ιδιαίτερη μνεία έγινε και στην ανάγκη ανάπτυξης κοινωφελών υποδομών, με στόχο την καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών. Η ολοκλήρωση του σταδίου και κολυμβητηρίου του Δήμου, όπως επίσης, και η ανέγερση σχολικών εγκαταστάσεων, με την ένταξη τους σε χρηματοδοτικά προγράμματα αποτελούν κρίσιμα ζητήματα.

 Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος έθεσε και το θέμα της υπογειοποίησης των πυλώνων της ΔΕΗ, όπου σε πρώτη φάση θα υλοποιηθεί κάτω από την Περιφερειακή οδό, και τις επαφές που πραγματοποιούνται με τον Υπουργείο Ενέργειας, ώστε να βρεθεί γόνιμος τρόπος για την κάλυψη του υψηλότερου κόστους πραγματοποίησης. του έργου.

«Είχαμε μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Μανδαλιανό, όπου παρουσία των αρμοδιοτήτων Αντιδημάρχων και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής ενημέρωση για τα ζητήματα του Δήμου Ευόσμου - Κορδελιού. Ως βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, θα επεξεργαστώ τα θέματα αυτά και θα σταθώ αρωγός, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου αρμοδιοτήτων, στην υλοποίηση των σχεδιαζόμενων έργων και δράσεων, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ανάπτυξη των Δυτικών Συνοικιών», δήλωσε η βουλευτής.

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2023 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol