Δήλωση Άννας Ευθυμίου για την πορεία των εργασιών στο Μετρο Θεσσαλονίκης

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015
«Η κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης κρέμεται πλέον ουσιαστικά από μία κλωστή. Δυστυχώς κανένας από όσους εμπλέκονται με αυτό, Αττικό Μετρό και Εργολάβος, φαίνεται πως δε θέλουν ή δε μπορούν να το αντιληφθούν.

Αν πραγματοποιηθούν στο σύνολο τους και οι σχεδιαζόμενες απολύσεις, τότε η κλωστή αυτή θα κοπεί και οδηγούμαστε στην καταβύθιση ενός έργου που αντί να ανακουφίσει, πλήγωσε μια πόλη που βιώνει το απόλυτο θέατρο του παραλόγου.

Ποιος θα αναλάβει τότε την ευθύνη για το ναυάγιο του έργου;

Ποιος θα απολογηθεί στους Θεσσαλονικείς;

Ποιος ευθύνεται που μέχρι και σήμερα το έργο το εκτελούν δικηγόροι και όχι μηχανικοί;

Ποιος θα αποζημιώσει όλους τους επαγγελματίες που είδαν το τζίρο τους να εκμηδενίζεται εξαιτίας των εργασιών;

Ποιος ευθύνεται που εν μέσω αιτημάτων διάλυσης σύμβασης, ενστάσεων και άλλων διαδικασιών, οι εργαζόμενοι, μέσω των απολύσεών τους, χρησιμοποιούνται ως όμηροι, ως εργαλείο επιβολής νομικών απόψεων και συμφερόντων;

Οι πολίτες της πόλης απαιτούν πλέον από όλους ξεκάθαρες απαντήσεις και μετρημένες κουβέντες. Όχι άλλα χρονοδιαγράμματα του αέρα, όχι άλλες υποσχέσεις. Ρεαλισμός, αλήθειες, αποτελεσματικότητα. Αυτά είναι τα ζητούμενα για όλους εμάς που διεκδικούμε τη ψήφο τους.»

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2023 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol