Τηλεδιάσκεψη με το ΔΣ του ΣΕΘ «Νέοι Ορίζοντες» - Στόχος να μείνουν «όρθιες» οι επιχειρήσεις και την επόμενη μέρα της πανδημίας

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021
Η Άννα Ευθυμίου, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τις επαφές της με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, με στόχο να ενημερωθεί για τα ζητήματα που τους απασχολούν και προκειμένου να συμβάλει σε αυτά και να καταθέσει σχετικές προτάσεις αρμοδίως, πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο, Ιωάννη Φωτιάδη και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης «Νέοι Ορίζοντες». 
 
Οι επιχειρηματίες, οι οποίοι στην πλειονότητά τους εκπροσωπούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εξέφρασαν στη βουλευτή την αγωνία τους για την εξέλιξη της πανδημίας και τις δυσκολίες που δημιουργεί στον επιχειρηματικό  κόσμο. Όπως τόνισαν, τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση είναι στη θετική κατεύθυνση. Ωστόσο, πολλοί επιχειρηματίες δεν μπόρεσαν να καλύψουν τις οφειλές που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. 
 
Η Άννα Ευθυμίου, αναφερόμενη στην επικοινωνία και τις συναντήσεις που έχει πραγματοποιήσει με τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, επισήμανε ότι η Κυβέρνηση λαμβάνει αποφάσεις σύμφωνα με τις επιδημιολογικές εξελίξεις και ότι προτεραιότητα παραμένει το άνοιγμα των οικονομικών δραστηριοτήτων, όταν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα. 
 
Παράλληλα, η βουλευτής τόνισε την ανάγκη να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις, ιδίως οι μικρομεσαίες, και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Μάλιστα, για αυτό τον σκοπό έχει καταθέσει αρμοδίως προτάσεις και σχετικές ερωτήσεις στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
 
«Δεδομένου ότι είναι διαχρονικό το ενδιαφέρον και η στήριξή μου τόσο στους επιχειρηματίες, όσο και στους εργαζομένους, από την αρχή της πανδημίας βρίσκομαι σε επαφή με τον κόσμο της αγοράς, με στόχο να μεταφέρω τις σχετικές προτάσεις μου για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα και τη συμβολή μου στην επίλυσή τους. 
Για την Κυβέρνηση, η θωράκιση της οικονομίας συγκεράζεται με τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, γι’ αυτό λαμβάνει και πρόσθετα μέτρα για τη στήριξη επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Παράλληλα, λαμβάνει τις αποφάσεις τόσο σε επιδημιολογικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο εμβολιασμών, ώστε να οδηγήσει τη χώρα μας στο τέλος αυτή της πρωτόγνωρης περιπέτειας», δήλωσε η Άννα Ευθυμίου.

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2023 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol