Δυναμικό παρόν από την Άννα Ευθυμίου και σε αυτές τις εκλογές

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015
Θερμή αποδοχή είχε το χθεσινοβραδινό κάλεσμα σε στελέχη της παράταξης της υποψήφιας βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Άννας Ευθυμίου, σε γνωστό καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πολλά στελέχη του κόμματος την τίμησαν με την παρουσία τους και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλό αγώνα ενόψει των κρίσιμων επερχόμενων εκλογών τη Κυριακής.

Η κυρία Ευθυμίου τους υποδέχτηκε και τους ευχαρίστησε για την στήριξη τους και δήλωσε παρούσα σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική μάχη.

Η κυρία Ευθυμίου τόνισε: « ιδιαίτερα αυτές τις τελευταίες ημέρες, ο καθένας να απευθυνθεί στον κύκλο του και να κινητοποιήσει τον κόσμο του ώστε να κερδίσουμε τη μάχη των αναποφάσιστών».

Παράλληλα, επιτέθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε χαρακτηριστικά: «ότι σε αυτή την προεκλογική περίοδο στερείται δύο βασικών επιχειρημάτων του, πάνω στα οποία στήριξε την εκλογική του νίκη. Συγκεκριμένα ότι: α) δεν είναι αντιμνημονιακό κόμμα και β) ότι πλέον δεν μπορεί να κάνει εμπόριο ελπίδας από τη στιγμή που ως κυβέρνηση υπέγραψε το πιο σκληρό μνημόνιο».

Την ίδια στιγμή σημείωσε ότι η παράταξη της ΝΔ είναι συνεπής και αληθινή, έχει αποφύγει τις απραγματοποίητες υποσχέσεις και είναι έτοιμη να συνεχίσει με μεγαλύτερη ακόμη τόλμη τις μεταρρυθμίσεις που είναι αναγκαίες τόσο για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης όσο και για την γρήγορη ανάκαμψη της χώρας μας.

Τέλος τόνισε ότι: «σας διαβεβαιώνω πως όπως έδωσα τη μάχη μου τότε, έτσι και από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα τη δίνω και θα συνεχίσω να τη δίνω ανελλιπώς. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας κινήθηκα όπως να έδινα την προσωπική μου μάχη με σταυρό. Δε σας το κρύβω, άλλωστε, ότι και σε αυτές τις εκλογές θα ήθελα το σταυρό, γιατί πιστεύω ότι τόσο η αγάπη σας όσο και η δουλειά μου θα με αντάμειβε».
Άννα Ευθυμίου Copyright © 2019 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol