Διοικητές νοσοκομείων: Σύστημα "ράβε-ξήλωνε" προς όφελος του ροζ στρατού

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015
Ο υπουργός Υγείας, κ. Κουρουμπλής,  κατέθεσε σήμερα τροπολογία με την οποία παύει όλους τους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων από τα καθήκοντά τους  και μάλιστα χωρίς την καταβολή αποζημίωσης.

Ο υπουργός  ισχυρίζεται  πως οι προσλήψεις των συγκεκριμένων προσώπων έγιναν μόνο με κομματικά κριτήρια και όχι βάση των προσόντων τους.

Σήμερα που η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, ο υπουργός ασχολείται και ψάχνει λύσεις μόνο για το πώς θα διορίσει το μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που ο κλάδος ο οποίος υπηρετεί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Απλήρωτες υπερωρίες γιατρών, έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού, έλλειψη φαρμάκων, έλλειψη κλινοσκεπασμάτων, έλλειψη γαζών κλπ.

Ο Υπουργός εφαρμόζει το σύστημα «ράβε – ξήλωνε», με μοναδική επιδίωξη την οργάνωση μίας καλοστημένης μηχανής  πελατειακών σχέσεων, η οποία απέχει πολύ από τη δημιουργία ενός σωστού συστήματος υγείας. Μάλιστα, αυτοί που στο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζονται τις εργασιακές σχέσεις, στην πράξη είναι οι πρώτοι που τις καταπατούν στερώντας ακόμη και το πιο εύλογο δικαίωμα, αυτό της αποζημίωσης.
Άννα Ευθυμίου Copyright © 2019 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol