Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορδελιού - Ευόσμου: «Απαραίτητη η ανάπτυξη της Δυτικής Θεσσαλονίκης»

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020
Συνεχίζοντας τις επαφές της με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κορδελιού - Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό, προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και χρήζουν άμεσης επίλυσης. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Χρήστος Φωτιάδης και Διοικητικών Υπηρεσιών, Ανθρώπινου Δυναμικού, Αποτελεσματικότητας και Δημοτικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνος Σωτηράκης.
 
Ο κ. Μανδαλιανός επισήμανε στην Άννα Ευθυμίου την ανάγκη υλοποίησης έργων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, τονίζοντας ότι στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής εντάσσεται η κατασκευή κολυμβητηρίου και γηπέδου.
 
Η βουλευτής ενημερώθηκε και για τις ενέργειες του Δήμου για το θέμα της κεντρικής πλατείας του Ευόσμου, το οποίο αποτελεί «πληγή» για το Δήμο εδώ και χρόνια, καθώς είναι χαρακτηρισμένη ως δρόμος και πεζόδρομος, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανονιστικό πλαίσιο για τη λειτουργία των καταστημάτων.
 
Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος και οι παριστάμενοι Αντιδήμαρχοι έθεσαν και το σημαντικό ζήτημα της επέκτασης των έργων σχολικής στέγης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.  
 
Από την πλευρά της, η Άννα Ευθυμίου τόνισε ότι είναι πλέον απαραίτητο να αξιοποιούνται στο έπακρο και οι ευρωπαϊκοί πόροι για τη χρηματοδότηση και κατασκευή έργων υποδομής στον Εύοσμο και το Κορδελιό.
 
«Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιώ με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ενημερωθώ για θέματα που απασχολούν τη δημοτική αρχή αλλά και τους δημότες Κορδελιού – Ευόσμου, συναντήθηκα με τον Δήμαρχο, Κλεάνθη Μανδαλιανό και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους. Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και διαχρονικά τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, για τα οποία έχω κάνει παρεμβάσεις τόσο στο κοινοβούλιο όσο και με το δημόσιο λόγο μου, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους με έργα αναγκαία τόσο υποδομών όσο και περιβαλλοντικάΗ στήριξη της ανάπτυξης των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης αποτελεί πρωταρχική μου προτεραιότητα στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου δυνατοτήτων, και τούτο διότι είναι ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ανεργία με τη δημιουργία νέων και σταθερών θέσεων εργασίας.
 
Ως βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, θα επεξεργαστώ τα προβλήματα που μου εξέθεσαν και θα σταθώ αρωγός στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών Κορδελιού – Ευόσμου, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου αρμοδιοτήτων», δήλωσε η Άννα Ευθυμίου. 

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2021 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol