Το μήνυμά μου για τον διπλό εορτασμό του Ευαγγελισμού και της επετείου της 25ης Μαρτίου

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020
Φέτος, γιορτάζουμε την εθνική μας επέτειο με έναν πρωτόγνωρο τρόπο. Χθες δεν πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση, αλλά ούτε σήμερα και η στρατιωτική. Ο καθένας μας γιορτάζει την ημέρα αυτή από το σπίτι του, χωρίς, όμως, το γεγονός αυτό να απαξιώνει τη σπουδαιότητα του εορτασμού της.
 
Μάλιστα, επειδή τα σχολεία είναι κλειστά, φέτος εμείς οι γονείς έχουμε μια πιο βαρύνουσα υποχρέωση· να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας την σπουδαιότητα και το συμβολισμό της εθνικής μας επετείου για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.
 
Η επέτειος της 25ης Μαρτίου αποτελεί ημέρα μνήμης των αγώνων που έδωσαν οι πρόγονοι μας για την ελευθερία, την ανεξαρτησία, τη δικαιοσύνη, αλλά και ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, μία από τις μεγαλύτερες γιορτές του Χριστιανισμού.
 
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η σημερινή ημέρα μας θυμίζει ότι η πίστη, η αγωνιστικότητα και η ισχυρή θέληση ενός λαού, μπορούν να αλλάξουν τη ρότα της ιστορίας.
 
Σήμερα, οι προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα μας είναι διαφορετικές.
 
Ο σεβασμός, ο θαυμασμός και η σκέψη μας βρίσκονται στους σύγχρονους ήρωες:
-τους ένστολους που υπερασπίζονται τα σύνορά μας στον Έβρο,
-τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό,
-όλους αυτούς που εργάζονται αυτήν τη δύσκολη περίοδο και φροντίζουν για εμάς, όπως υπάλληλοι σε super markets και σε εταιρείες ταχυμεταφορών (courier), φαρμακοποιοί, κ.α.
 
Σας ευχαριστούμε πολύ και στηρίζουμε ολόψυχα το έργο σας.
 
Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και μένουμε σπίτι.

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2020 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol