Χρειάζεται συμπόρευση για να γίνει το Μετρό

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020
Σε συνέχεια των επαφών της για το ζήτημα των μέσων μαζικής μεταφοράς της Θεσσαλονίκης, η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της «Αττικό Μετρό» Νίκο Ταχιάο, για την πορεία των κατασκευαστικών εργασιών στο Μετρό Θεσσαλονίκης.
 
Ο κ. Ταχιάος, ενημερώνοντας την Άννα Ευθυμίου, κατέγραψε τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν μέχρι να λειτουργήσει η κύρια γραμμή του Μετρό, επεσήμανε ότι αυτές προχωρούν κανονικά και ότι το έργο αναμένεται να υλοποιηθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Παράλληλα, την πληροφόρησε και για την πορεία της επέκτασης του Μετρό στην Καλαμαριά.
 
Μετά το πέρας της συνάντησης, η Άννα Ευθυμίου δήλωσε τα εξής:
 
«Ως βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης έχω γίνει δέκτης της ανησυχίας των Θεσσαλονικέων για την πορεία του έργου, γι’ αυτό θέλησα να ενημερωθώ προσωπικά για την εξέλιξη των εργασιών στο Μετρό.
 
Παρακολουθώ εδώ και χρόνια τις εξελίξεις αναφορικά με την υλοποίηση του Μετρό Θεσσαλονίκης και γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι επιχειρηματίες και το επιβατικό κοινό, εξαιτίας των καθυστερήσεων στην υλοποίηση του έργου.
 
Η κατασκευή του Μετρό στη Θεσσαλονίκη είναι ένα ζήτημα που ταλανίζει αρκετό καιρό τους κατοίκους της πόλης μας και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα “στοιχήματα” της κυβέρνησης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Θεσσαλονικέων.
 
Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης με σοβαρότητα και αξιοπιστία.
 
Ωστόσο, καλό είναι όλοι οι φορείς της πόλης να συμπορευθούν σε μία κοινή κατεύθυνση, ώστε να λειτουργήσει επιτέλους το Μετρό και να έχουν οι Θεσσαλονικείς το μέσο που τους αξίζει».

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2021 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol