Στοχεύουμε στην αναβάθμιση της αστικής συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019
Σχετικά με την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τη λειτουργία του ΟΑΣΘ, η Άννα Ευθυμίου, δικηγόρος και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, έκανε την εξής δήλωση:

«Η τροπολογία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών βελτιώνει αισθητά την ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων, που επιλέγουν την αστική συγκοινωνία για τις μεταφορές τους, καθώς προβλέπει τη δυνατότητα μίσθωσης μεταχειρισμένων λεωφορείων, μέσω leasing. Ήδη, η διοίκηση του ΟΑΣΘ ανακοίνωσε ότι μέσα στο επόμενο τετράμηνο θα προμηθευτεί 100 λεωφορεία με τη συγκεκριμένη μέθοδο, ηλικίας έως δέκα ετών, τύπου Euro 4 και Euro 5.

Επειδή έχω γίνει δέκτης των σχετικών ανησυχιών των εργαζόμενων, παράλληλα, με τη νέα τροπολογία, προστατεύονται οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων, καθότι «επιτρέπεται η καταγγελία συμβάσεων, πλην των συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας».
Το εγχείρημα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να βελτιώσει το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς στη Θεσσαλονίκη, αποδείχτηκε στην πράξη ότι απέτυχε. Μειωμένος αριθμός λεωφορείων στους δρόμους, ουρές στις στάσεις και πολύωρη αναμονή των επιβατών ήταν τα αποτελέσματα της πολιτικής που εφαρμόστηκε μέχρι σήμερα.

Στη σημαντική προσπάθεια της κυβέρνησης για την αναβάθμιση της αστικής συγκοινωνίας στην πόλη μας, στρατεύομαι ως βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου, προκειμένου να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων, να την κάνουμε πιο ανθρώπινη.

Στο χρονικό διάστημα της παράτασης των τριών χρόνων δίνεται η δυνατότητα για την εξέταση και αντιμετώπιση όλων των εκκρεμών ζητημάτων.

Δουλεύουμε σοβαρά και με σταθερότητα, ώστε οι Θεσσαλονικείς να αποκτήσουν ένα σύγχρονο και αξιόπιστο μέσο μαζικής μεταφοράς».

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2021 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol