Όχι και να μας υποδεικνύετε πώς να ασκήσουμε τα βουλευτικά μας καθήκοντά μας Κ. Παππά!

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ως προς το σχόλιο του κ. Στ. Παππά, που δημοσιεύτηκε χθες στην Εφημερίδα των Συντακτών, σχετικά με την επίσκεψή μου στο συνεταιρισμό «Ηρακλής» δε θα ασχοληθώ στην παρούσα φάση με το περιεχόμενο και τα στοιχεία που παραθέτει για τον ΟΑΣΘ και τον «ΗΡΑΚΛΗ». Με αυτά θα ασχοληθούν τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα και η Δικαιοσύνη, την οποία σέβομαι και υπηρετώ.

Θα αναφερθώ, όμως, στην επιεικώς «απρέπειά» του να υποδείξει σε μία εκλεγμένη βουλευτή πώς να ασκήσει και, για να κυριολεκτώ, πώς να «μην ασκήσει» τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα καθήκοντά της. Ιδίως, μάλιστα, όταν δεν έχω κάνει καμία δήλωση μετά τη συνάντησή μου με το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΗ» για το θέμα αυτό. Αποτελεί υποχρέωσή μου, όμως, ως βουλευτή να αντλώ ενημέρωση για ένα μείζον θέμα κορυφαίο για την εκλογική μου περιφέρεια. Η εικοσαετής πολιτική μου πορεία μέσα από διάφορες κομματικές θέσεις και κοινωνικές δραστηριότητες και μέσα από την εμπειρία μου ως εκλεγμένης δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Θεσσαλονίκης παλαιότερα και τώρα ως βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, αλλά και η επαγγελματική μου εμπειρία ως μάχιμης δικηγόρου με ειδίκευση στο εργατικό δίκαιο, δεν επιτρέπουν στον κ. Παππά να μετέρχεται σε βάρος μου πρακτικές, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν και καθεστωτικές. Εξάλλου, να του θυμίσω ότι επί της δικής του διοίκησης στον ΟΑΣΘ, οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν τεράστια ταλαιπωρία με την αστική συγκοινωνία και ο στόλος λεωφορείων του ΟΑΣΘ μειώθηκε υπερβολικά.

Τόσο η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός όσο και εγώ ως βουλευτής, στο βαθμό που μου αναλογεί, κάνουμε και θα κάνουμε το καθήκον μας, για να έχει η Θεσσαλονίκη και οι πολίτες της τις αστικές συγκοινωνίες που πρέπει. Για αυτό, κρίνω ότι ο κ. Παππάς θα πρέπει να μη μετέρχεται τέτοιες μεθόδους τουλάχιστον όσον αφορά το πρόσωπό μου, οι οποίες καθόλου δε συνάδουν με την «αριστερή» του ιδεολογία, γιατί έτσι «αυτοακυρώνεται».

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2020 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol