Συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου εφοριακών

Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019

Η Άννα Ευθυμίου, υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στην Α' Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε στις 01/07/2019 με τον κ. Μιχάλη Κούπκα, πρόεδρο του συλλόγου εφοριακών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής. Αντικείμενο της συζήτησής τους ήταν τα προβλήματα που απασχολούν τους εφοριακούς, η λειτουργία των υπηρεσιών των ΔΟΥ, οι "έξυπνες" εφορίες, καθώς και η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων πάντα στο πλαίσιο της διασφάλισης κάθε μιας θέσης εργασίας στο δημόσιο.

Η κ. Ευθυμίου τόνισε πως "ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση στην ανάπτυξη της οικονομίας με ρεαλιστικά χαρακτηριστικά και με επενδύσεις. Θα προχωρήσουμε σε μείωση της φορολογίας και θα θεσπίσουμε ένα σταθερό φορολογικό περιβάλλον, φιλικό για όποιον θέλει να δημιουργήσει της επιχείρηση του".

Η Άννα Ευθυμίου τόνισε πως θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της προκειμένου η χώρα να ανακάμψει βήμα βήμα, με σταθερότητα και με κυρίαρχο σκοπό τη δημιουργία νέων και καλά αμοιβόμενων θέσεων εργασίας μέσα ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2020 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol