Συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου, επισκέφθηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Συναντήθηκε με εκπροσώπους του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τα ακανθώδη ζητήματα που δημιουργούν δυσκολίες στην άσκηση του έργου τους. Ο μειωμένος αριθμός αστυνομικών, οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και εξοπλισμό, δυσχεραίνουν κατά πολύ το έργο τους, την ώρα που η ασφάλεια αποτελεί ζητούμενο για τους Έλληνες πολίτες.

Η υποψήφια βουλευτής τόνισε πως η ασφάλεια των πολιτών είναι ένας από τους πυλώνες της δημοκρατίας και επισήμανε πως η Νέα Δημοκρατία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αναβαθμιστεί επί της ουσίας ο ρόλος της ΕΛΑΣ καθώς το έγκλημα στις μέρες μας έχει φθάσει σε ακραίες καταστάσεις.

Η κ. Ευθυμίου, συνεχάρη τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν στην πάταξη της εγκληματικής δράσης παρά τις ελλείψεις και αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν και εξήρε το έργο τους.

Η υποψήφια βουλευτής δήλωσε « ότι βρίσκεται στο πλευρό των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι αποτελούν εχέγγυο μιας ευνομούμενης σύγχρονης πολιτείας».

Δικηγορικό Γραφείο

Ερμού 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 232 418

Πολιτικό Γραφείο

Τσιμισκή 3, Θεσσαλονίκη, 54625
2310 252 620

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε με

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2021 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol