«Επικαιροποιούμε το Σύνταγμα, ανακτούμε την αξιοπιστία της πολιτικής».

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Διακρίνοντας την επιτακτική ανάγκη να τεθεί στο τραπέζι του δημόσιου διαλόγου η αναθεώρηση του ισχύοντος Συντάγματος, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης και δικηγόρος κα. Άννα Ευθυμίου, διοργανώνει τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 και ώρα 19.30, στο ξενοδοχείο «Mediterranean Palace (Σαλαμίνος 3 Θεσσαλονίκη), εκδήλωση με τίτλο: «Επικαιροποιούμε το Σύνταγμα, ανακτούμε την αξιοπιστία της πολιτικής».

Πέραν της κας. Ευθυμίου, ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:
-ο πρώην Υπουργός και νυν υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης-Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας, βουλευτής Ηλείας
-ο πρώην Υπουργός και νυν υπεύθυνος του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης της Ν.Δ. κ. Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης.
-καθώς και ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Γαρούφας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Τσαλικίδης.

Με αφορμή την εκδήλωση η κα. Ευθυμίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τώρα που η συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος του 1974 έπαψε να είναι μερική και αποσπασματική και βρίσκεται καθημερινά στο επίκεντρο του πολιτικού διαλόγου, επιθυμώ -ως νέος άνθρωπος, δικηγόρος και ενεργός πολίτης- να συμμετέχω ενεργά στη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης πρότασης που σκοπό θα έχει τον εξορθολογισμό και εκσυγχρονισμό του πολιτεύματός μας. Αυτή, ίσως, είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουμε, όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, να σώσουμε την αξιοπιστία της πολιτικής και να διαφυλάξουμε την πίστη της κοινωνίας προς τους θεσμούς».

Άννα Ευθυμίου Copyright © 2019 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων DigiSol
Η ιστοσελίδα είναι ευγενική χορηγία της DigiSol